Календарь новостей
« Жовтень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Главная » 2008 » Жовтень » 7 » Перед походом в овочевий магазин Стаття
Перед походом в овочевий магазин Стаття | 13:48 |
Як правильно купувати, зберігати, чистити й готувати овочі, щоб зберегти в них якнайбільше вітамінів? Як вибрати в магазині незалежані, якісні продукти? – З часом овочі дійсно втрачають частину вітамінів. Недавно американськими вченими з Колумбійського університету були наведені дуже цікаві факти. Виявилося, що самим нестійким вітаміном є аскорбінова кислота. На-приклад, картопля, що зберігалася півроку, втрачає 40% аскорбінки. Із зеленню ще гірше – майже половина вітамінів втрачається в першу ж добу зберігання. Звідси висновок: купувати зів'ялу
|
Просмотров: 1786 |
Добавил: stranichka
|
|
|